online voetbalquiz kopen

Populair

Voetbalquiz

Daag je vrienden, voetbalteam of vereniging uit en ga de strijd aan met elkaar tijdens deze kant en klare voetbalquiz. De quiz bestaat uit 50 vragen verdeeld over verschillende rondes met diverse thema’s. In deze voetbalquiz zitten vragen over het EK in ’88, de Champions League, Eredivisie, stadions, spelerspaspoorten en veel meer. Perfect voor een avond of activiteit met jouw team, vereniging of maten. Makkelijk te spelen in de kantine, kroeg of gewoon thuis. Wie heeft de meeste voetbalkennis?

Tijdelijk niet beschikbaar

Betaalmogelijkheden

Inhoud Voetbalquiz

Of je nu mega fanatiek bent of puur mee wilt doen voor de gezelligheid, met deze gevarieerde voetbalquiz zit je gegarandeerd goed. Wat weet jij bijvoorbeeld van het EK in ’88, opstellingen in belangrijke duels, namen van stadions, Champions League en internationale competities? foto’s die zich onthullen, lekkere muziek. Het zit er allemaal in. Test je voetbalkennis met afwisselden vragen met verschillende antwoordvormen. Waar of niet waar, (meer)keuze vragen en open vragen.

De voetbalquiz is gemaakt in Kahoot en speel je eenvoudig op jouw vereniging, thuis op de bank of zelf via videocalls als Zoom en Teams.

Quizrondes

Reviews

Met ons teamuitje van de voetbal trapte we af met deze quiz onder het genot van een biertje in de kantine. Toffe quiz met veel verschillende soorten rondes!
Pim (28)
Quizfactory speler
4.2/5
Briljante voetbalquiz. Er zitten zowel toegankelijke als vragen in voor de echte voetbalkenners, lekker afwisselend. Zeker een aanrader.
Wouter (35)
Quizfactory speler
4.5/5
Gespeeld op groot scherm tijdens onze Donderende Donderdag op de vereniging met zo'n 50 trainers en spelers van de club. De Kahoot werkt echt super!
Bas (30)
Quizfactory speler
4.3/5

Kant en klare voetbalquiz

Een quiz spelen met vrienden, familie of collega’s was nog nooit zo makkelijk en leuk. Bestel de quiz, ontvang ‘m direct in je mailbox, stream naar het beeldscherm en laat alle spelers eenvoudig inloggen. Iedereen ready? Game on!

Zo werkt het

Na bestellen ontvang je direct de link naar de Kahoot quiz, je streamt deze op TV op laptop en laat spelers binnen no-time inloggen op de quiz. Zit iedereen klaar? Game on!

1. Ontvang de quiz in je mail

Na betaling van de quiz ontvang je direct een unieke, persoonlijke link in je e-mail. Deze link leidt je naar de Kahoot quiz die je hebt besteld. 

2. Stream op TV of laptop

Vervolgens stream je eenvoudig de quiz naar het gewenste beeldscherm (het liefst een tv), zodat iedereen de quiz en vragen goed kan zien. 

3. Log in en speel direct

Spelers gaan naar Kahoot.it en loggen daar in met een unieke game pin. Vul je naam of andere grappige naam in en start direct met spelen zodra iedereen er klaar voor is!

Meer weten over hoe het werkt?

Veelgestelde vragen

Met hoeveel personen kan ik de voetbalquiz spelen?

Je kunt de quiz met maximaal 400 personen of 10 teams tegelijk spelen. Kies je er voor om een team te vormen met één toestel, dan kun je uiteraard meer dan 10 teams vormen.

Hoe lang duurt de voetbalquiz ongeveer?

Over het algemeen duren de quizzen met 50 vragen circa 1 tot 1,5 uur.

Hoe lang na aankoop kan ik de voetbalquiz spelen?

Na het bestellen van de quiz is de link die je hebt ontvangen een maand lang geldig. Zo kun je de quiz dus ook later nog met andere mensen spelen wanneer je dit wilt.

Wat heb ik nodig om de voetbalquiz te spelen?

Het minimale wat je nodig hebt is een laptop en een smartphone. We adviseren dat je de quiz bijvoorbeeld streamt naar een TV, zodat iedereen de vragen en fragmenten goed kan zien.

Kan ik de voetbalquiz pauzeren tijdens het spelen?

Na het beantwoorden van een vraag dien je zelf door te klikken naar de volgende vraag. Op deze momenten kun je er dus ook voor kiezen om een rook-, plas- of drinkpauze in te lassen.

Kan ik de voetbalquiz streamen naar een beamer?

Het is zeker mogelijk, bijvoorbeeld middels een HDMI kabel vanaf een laptop naar de beamer.

Onze kant-en-klare voetbalquiz is een echte gamechanger. Van de Eredivisie tot de Champions League, van Oranje tot de Rode Duivels – we hebben alle bases gedekt. We hebben een reeks vragen (en antwoorden!) samengesteld die zowel de voetballeek als de hardcore voetbalfan op de proef zullen stellen. En het mooiste van alles is dat jij alleen maar hoeft te fluiten voor het begin!

Geen stress, geen gedoe, gewoon plezier. Neem een comfortabele stoel, pak een biertje en zie hoe je vrienden zich het hoofd breken over die ene moeilijke vraag. En als ze je complimenteren met de geweldige avond, kun je gewoon zeggen: “Ach, het was net zo makkelijk als een penalty schieten.”

Dus, waar wacht je nog op? Koop nu onze kant-en-klare voetbalquiz en laat je volgende feestje op het puntje van hun stoel zitten!