Babyshower Quiz kopen

Nieuw

Babyshower Quiz

Organiseer jij binnenkort een babyshower en ben je op zoek naar een leuke en originele manier om de babyshower tot een succes te maken? Onze babyshower quiz is precies wat je zoekt. De babyshower quiz is gevuld met grappige vragen en leuke weetjes over baby’s en toekomstige ouders en past met 30 vragen perfect in de planning voor een babyshower. Is de aanstaande ouder er écht klaar voor? Dit is dé test!

Tijdelijk niet beschikbaar

Inhoud Babyshower Quiz

Benieuwd of de aanstaande ouder er helemaal klaar voor is? Wat weet je eigenlijk van baby’s en de zwangerschap? Met deze babyshower quiz komt je er achter. Grappige GIF-jes, bijzondere feitjes en algemene babykennis. Het zit er allemaal in. Super leuk om tijdens de babyshower te spelen. 

De babyshower quiz is gemaakt in Kahoot en speel je eenvoudig thuis. Dat betekent kopen, streamen naar een TV en spelen maar!

Quizvragen

Reviews

Weer eens wat anders voor tijdens een babyshower. Bij ons viel het echt heel goed in de smaak. Grappige vragen en makkelijk te spelen!
Britt (28)
Quizfactory speler
4.2/5
Wat hebben we gelachen. Onze zwangere vriendin dacht er helemaal klaar voor te zijn tot ze de antwoorden zag op sommige vragen. Geweldig!
Fay (31)
Quizfactory speler
4.2/5
Heb al een aantal babyshowers gehad, maar dat was veel van hetzelfde. De quiz is een aanwinst voor de babyshower om het ijs te breken en de strijd aan te gaan!
Maud (33)
Speler pubquiz 2022
4.2/5

Kopen, streamen & spelen

Een quiz spelen met vrienden, familie of collega’s was nog nooit zo makkelijk en leuk. Bestel de gewenste quiz, ontvang ‘m direct in je mailbox, stream naar het beeldscherm en laat alle spelers eenvoudig meespelen via hun telefoon. Iedereen ready? Game on!

Zo werkt het

Na bestellen ontvang je direct de link naar de Kahoot quiz, je streamt deze op TV op laptop en laat spelers binnen no-time inloggen op de quiz. Zit iedereen klaar? Game on!

1. Ontvang de quiz in je mail

Na betaling van de quiz ontvang je direct een unieke, persoonlijke link in je e-mail. Deze link leidt je naar de Kahoot quiz die je hebt besteld. 

2. Stream op TV of laptop

Vervolgens stream je eenvoudig de quiz naar het gewenste beeldscherm (het liefst een tv), zodat iedereen de quiz en vragen goed kan zien. 

3. Log in en speel direct

Spelers gaan naar Kahoot.it en loggen daar in met een unieke game pin. Vul je naam of andere grappige naam in en start direct met spelen zodra iedereen er klaar voor is!

Meer weten over hoe het werkt?

Veelgestelde vragen

Met hoeveel personen kan ik de quiz spelen?

Je kunt de quiz met maximaal 400 personen of 10 teams tegelijk spelen. Kies je er voor om een team te vormen met één toestel, dan kun je uiteraard meer dan 10 teams vormen.

Hoe lang duurt de quiz ongeveer?

Over het algemeen duurt de quiz met 30 vragen circa 45 minuten.

Hoe lang na aankoop kan ik de quiz spelen?

Na het bestellen van de quiz is de link die je hebt ontvangen een maand lang geldig. Zo kun je de quiz dus ook later nog met andere mensen spelen wanneer je dit wilt.

Wat heb ik nodig om de quiz te spelen?

Het minimale wat je nodig hebt is een laptop en een smartphone. We adviseren dat je de quiz bijvoorbeeld streamt naar een TV, zodat iedereen de vragen en fragmenten goed kan zien.

Kan ik de quiz pauzeren tijdens het spelen?

Na het beantwoorden van een vraag dien je zelf door te klikken naar de volgende vraag. Op deze momenten kun je er dus ook voor kiezen om een rook-, plas- of drinkpauze in te lassen.

Kan ik de quiz streamen naar een beamer?

Het is zeker mogelijk, bijvoorbeeld middels een HDMI kabel vanaf een laptop naar de beamer.