80's muziek bingo

80's Bingo

Met de 80’s Muziek Bingo waan je jezelf terug in het iconische decennium van fluorescerende leggings en geweldige muziek. Van glamrock en new wave tot popiconen, elk nummer brengt die onmiskenbare 80’s vibe met zich mee. Zet je zonneklep op, trek je beenwarmers aan en bereid je voor op een avond vol lachen, zingen en swingen op de hits uit de jaren ’80!

Betaalmogelijkheden

Greep uit de nummers

Of je nu houdt van ‘Sweet Child O’ Mine’, ‘Take on Me’, of ‘Billie Jean’, we hebben alle iconische nummers uit de jaren ’80 in petto voor een gegarandeerde trip down memory lane en een onvergetelijke feeststemming.

80's Bingo

Zo werkt het

Na bestellen ontvang je direct alle benodigde materialen in je mail. Hierin zitten de printbare bingokaarten, toegangscode voor de digitale muziekbingo, kraakheldere instructies en de afstreepkaart voor de host. Iedereen ready? Game on!

1. Ontvang de bingo in je mail

Je kunt de bingo op twee manieren spelen. Of je print alle kaarten uit of iedereen krijgt een unieke en interactieve kaart toegewezen op zijn of haar smartphone. 

2. Open de Spotify playlist

Degene die de bingo host opent de bijgeleverde Spotify playlist op zijn of haar laptop of telefoon. Sluit een goede muziekinstallatie aan, zet op shuffle modus en play.

3. Op naar BINGO!

Tijdens het meezingen en dansen moeten de spelers het matchende nummer op hun bingokaart afstrepen. Heeft diegene een rij vol? Dan is het BINGO!

Reviews

Heerlijk om een avondje door alle 80's classics heen te gaan op een speelse wijze. Super leuk!
Bonna (32)
80's Bingo
4.2/5
Themafeestje was wel echt compleet met de muziekbingo vol met 80's hits. Sfeer zat er lekker in.
Gerrit (42)
80's Bingo
4.5/5
Instructies waren duidelijk en de app waarmee je dit kunt spelen via Quizfactory is mega fijn!
Peter (47)
80's Bingo
4.3/5

Veelgestelde vragen

Met hoeveel personen kan ik de bingo spelen?

Als je de digitale versie speelt kun je met onbeperkt aantal spelers de muziekbingo spelen. Speel je met uitgeprinte bingokaarten, dan kun je tot 100 spelers meedoen.

Hoe lang duurt de muziekbingo ongeveer?

Het hangt er vanaf hoe lang je elk nummer minimaal afspeelt. Wij raden aan om elk nummer minimaal 30 seconden af te laten spelen. Een ronde duurt gemiddeld zo’n 45 tot 60 minuten. Je bepaalt zelf het tempo.

Wat heb ik nodig om te spelen?

Als je de digitale versie speelt, dan heeft iedereen een smartphone nodig. Bij de printbare versie uiteraard een printer en pen/potlood voor elke speler. Daarnaast een goede muziekinstallatie en Spotify Premium.

Hoe kan ik digitaal de muziekbingo spelen?

Nadat je een muziekbingo hebt besteld, krijg je een speciale link en toegangscode toegestuurd. Die link kun je op je telefoon, tablet of computer openen. Voer de toegangscode in en claim je bingokaart.