top 2000 muziek quiz 2023

Top 2000 Muziek Quiz 2023

Ken jij de Top 2000 lijst van 2023 al uit je hoofd? Ga de uitdaging aan met onze knallende Top 2000 quiz! Nodig je vrienden, familie of collega’s uit en ontdek wie de ultieme muziekkenner is. Met 50 diverse vragen, begeleid door foto’s, video’s en muziekfragmenten, is het meer dan alleen een quiz; het is een muzikaal avontuur!

Binnen 2 minuten in je inbox

Betaalmogelijkheden

Inhoud Top 2000 Muziek Quiz

Of je nu mega fanatiek bent of mee doet voor de fun, met de Top 2000 quiz zit je gegarandeerd goed. Van intro’s en nummers raden tot diepere muziekkennis en vinyl covers. Het zit er allemaal in. En dat ook nog eens met verschillende antwoordvormen. Waar of niet waar, (meer)keuze vragen, open vragen en zelfs een schuifregelaar voor inschattingsvragen.

De online quiz is gemaakt in Blooket en speel je eenvoudig thuis, op kantoor, in de kroeg of via videocalls (Zoom, Meet, Teams).

Quizvragen

Reviews

Top2000 is onze jaarlijkse traditie om een avond met vrienden lekker muziek te luisteren. Perfecte aanvulling deze quiz.
Harry (42)
Speler Kerstquiz 2022
4.2/5
Ik word altijd zo blij van de Top2000. Nostalgisch en vernieuwend. Tof dat de quiz je er ook zo mee doorheen neemt.
Jolanda (53)
Speler Kerstquiz 2022
4.2/5
Niet alleen uitdagende vragen, maar ook de fragmenten ertussendoor maken het superleuk om te spelen met vrienden.
Richard (39)
Speler pubquiz 2022
4.2/5

Kant en klare quiz

Een quiz spelen met vrienden, familie of collega’s was nog nooit zo makkelijk en leuk. Bestel de gewenste quiz, ontvang ‘m direct in je mailbox, stream naar het beeldscherm en laat alle spelers eenvoudig inloggen. Iedereen ready? Game on!

Zo werkt het

Na bestellen ontvang je direct de link naar de Kahoot quiz, je streamt deze op TV op laptop en laat spelers binnen no-time inloggen op de quiz. Zit iedereen klaar? Game on!

1. Ontvang de quiz in je mail

Na betaling van de quiz ontvang je direct een unieke, persoonlijke link in je e-mail. Deze link leidt je naar de Kahoot quiz die je hebt besteld. 

2. Stream op TV of laptop

Vervolgens stream je eenvoudig de quiz naar het gewenste beeldscherm (het liefst een tv), zodat iedereen de quiz en vragen goed kan zien. 

3. Log in en speel direct

Spelers gaan naar Kahoot.it en loggen daar in met een unieke game pin. Vul je naam of andere grappige naam in en start direct met spelen zodra iedereen er klaar voor is!

Meer weten over hoe het werkt?

Veelgestelde vragen

Met hoeveel personen kan ik de quiz spelen?

Je kunt de quiz met maximaal 60 personen of 60 teams tegelijk spelen. Per team geldt dan één telefoon.

Hoe lang duurt de quiz ongeveer?

Over het algemeen duren de quizzen met 50 vragen circa 1 tot 1,5 uur.

Hoe lang na aankoop kan ik de quiz spelen?

Na het bestellen van de quiz is de link die je hebt ontvangen een maand lang geldig. Zo kun je de quiz dus ook later nog met andere mensen spelen wanneer je dit wilt.

Wat heb ik nodig om de quiz te spelen?

Het minimale wat je nodig hebt is een laptop en een smartphone. We adviseren dat je de quiz bijvoorbeeld streamt naar een TV, zodat iedereen de vragen en fragmenten goed kan zien.

Kan ik de quiz pauzeren tijdens het spelen?

Na het beantwoorden van een vraag dien je zelf door te klikken naar de volgende vraag. Op deze momenten kun je er dus ook voor kiezen om een rook-, plas- of drinkpauze in te lassen.

Kan ik de quiz streamen naar een beamer?

Het is zeker mogelijk, bijvoorbeeld middels een HDMI kabel vanaf een laptop naar de beamer.

Ben je klaar om je vrienden te imponeren met een epische muziekquiz, maar heb je geen tijd (of zin) om urenlang vragen te bedenken en playlists te maken?

Onze kant-en-klare muziekquiz is precies wat je zoekt. Van pop tot klassiek, van rock tot jazz – we hebben aan alles gedacht. We hebben vragen (en antwoorden!) samengesteld die zowel de casual luisteraar als de hardcore muzieknerd zullen uitdagen. En het mooiste is: het enige wat jij hoeft te doen is op ‘play’ drukken!

Geen stress, geen gedoe, alleen maar plezier. Ga lekker achterover zitten, geniet van de muziek en kijk toe hoe je vrienden zich buigen over die ene lastige vraag. En als ze je complimenteren met de geweldige avond, kun je gewoon zeggen: “Ach, het was een fluitje van een cent.”

Dus waar wacht je nog op? Koop nu onze kant-en-klare muziekquiz en maak van je volgende feestje een muzikaal spektakel!