Top 2000 Bingo

de Top 2000 Bingo, waar tijdloze klassiekers en hedendaagse hits samenkomen in een meeslepend muzikaal spel! Duik diep in de wereld van legendarische tracks en herbeleef de magie van de muziek die generaties heeft gedefinieerd. Van rock-‘n-roll legendes en popiconen tot soulsterren en elektronische meesters, onze Top 2000 Bingo viert de diversiteit en rijkdom van muziek uit verschillende tijdperken.

Binnen 2 minuten in je inbox

Betaalmogelijkheden

Greep uit de nummers

Bereid je voor op een avond vol emotie, van kippenvelmomenten bij die onvergetelijke ballads tot uitbundig meezingen met de grootste hits. Nummers die je kunt verwachten:

Zo werkt het

Na bestellen ontvang je direct alle benodigde materialen in je mail. Hierin zitten de printbare bingokaarten, toegangscode voor de digitale muziekbingo, kraakheldere instructies en de afstreepkaart voor de host. Iedereen ready? Game on!

1. Ontvang de bingo in je mail

Je kunt de bingo op twee manieren spelen. Of je print alle kaarten uit of iedereen krijgt een unieke en interactieve kaart toegewezen op zijn of haar smartphone. 

2. Open de Spotify playlist

Degene die de bingo host opent de bijgeleverde Spotify playlist op zijn of haar laptop of telefoon. Sluit een goede muziekinstallatie aan, zet op shuffle modus en play.

3. Op naar BINGO!

Tijdens het meezingen en dansen moeten de spelers het matchende nummer op hun bingokaart afstrepen. Heeft diegene een rij vol? Dan is het BINGO!

Reviews

Geniaal om dit met je collega's te spelen tijdens een vrijmibo. We hebben echt enorm gelachen!
Veerle (33)
Foute Muziekbingo
4.2/5
Nog steeds een schorre stem van het meezingen met alle foute hits. Heeft ons themafeestje absoluut compleet gemaakt.
Danny (27)
Foute Muziekbingo
4.5/5
Tijdens de borrel voor de carnaval deze muziekbingo gespeeld. Binnen no-time zat de sfeer er al goed in!
Joris (30)
Foute Muziekbingo
4.3/5

Veelgestelde vragen

Met hoeveel personen kan ik de bingo spelen?

Als je de digitale versie speelt kun je met onbeperkt aantal spelers de muziekbingo spelen. Speel je met uitgeprinte bingokaarten, dan kun je tot 100 spelers meedoen.

Hoe lang duurt de muziekbingo ongeveer?

Het hangt er vanaf hoe lang je elk nummer minimaal afspeelt. Wij raden aan om elk nummer minimaal 30 seconden af te laten spelen. Een ronde duurt gemiddeld zo’n 45 tot 60 minuten. Je bepaalt zelf het tempo.

Wat heb ik nodig om te spelen?

Als je de digitale versie speelt, dan heeft iedereen een smartphone nodig. Bij de printbare versie uiteraard een printer en pen/potlood voor elke speler. Daarnaast een goede muziekinstallatie en Spotify Premium.

Hoe kan ik digitaal de muziekbingo spelen?

Nadat je een muziekbingo hebt besteld, krijg je een speciale link en toegangscode toegestuurd. Die link kun je op je telefoon, tablet of computer openen. Voer de toegangscode in en claim je bingokaart.