Pubquiz over Nederland

Populair

De Hollandse Pubquiz

Wat weet jij over Nederland? Ga de strijd aan met je vrienden, familie of collega’s uit en speel onze kant en klare pubquiz. De quiz over Nederland bestaat uit 50 vragen verdeeld over verschillende rondes met diverse thema’s. Van algemene kennis en plaatsnamen tot onze dialecten en muziek. De vragen bevatten foto, video en muziekfragmenten. Perfect voor een gezellig avondje thuis met vrienden, in de kroeg of met collega’s op kantoor. Wie gaat er met de winst vandoor?

Tijdelijk niet beschikbaar

Betaalmogelijkheden

Inhoud van De Hollandse Pubquiz

Test je kennis over Nederland met onze Hollandse Pubquiz in een soort van Ik Hou van Holland thema. Wat weet jij over Nederlandse uitvindingen, onze muziek en gewoontes? Of over nieuws, showbizz en sport? 

De online pubquiz is gemaakt in Kahoot en speel je eenvoudig thuis, op kantoor, in de kroeg of via videocalls (Zoom, Meet, Teams).

Quizrondes

Reviews

Heerlijk tijdverdrijf om tijdens een avondje met vrienden te spelen. Leuke quiz en lekker actueel!
Merel (31)
Quizfactory speler
4.2/5
Helaas niet gewonnen, maar dat mag de pret niet drukken. Makkelijk te spelen en veel lol gehad!
Wendy (41)
Quizfactory speler
4.5/5
De quizzen zitten echt goed in elkaar en zijn heel eenvoudig te spelen en streamen naar een groot scherm.
Joris (30)
Quizfactory speler
4.3/5

Kant en klare quiz​

Een quiz spelen met vrienden, familie of collega’s was nog nooit zo makkelijk en leuk. Bestel de gewenste quiz, ontvang ‘m direct in je mailbox, stream naar het beeldscherm en laat alle spelers eenvoudig inloggen. Iedereen ready? Game on!

Zo werkt het

Na bestellen ontvang je direct de link naar de Kahoot quiz, je streamt deze op TV op laptop en laat spelers binnen no-time inloggen op de quiz. Zit iedereen klaar? Game on!

1. Ontvang de quiz in je mail

Na betaling van de quiz ontvang je direct een unieke, persoonlijke link in je e-mail. Deze link leidt je naar de Kahoot quiz die je hebt besteld. 

2. Stream op TV of laptop

Vervolgens stream je eenvoudig de quiz naar het gewenste beeldscherm (het liefst een tv), zodat iedereen de quiz en vragen goed kan zien. 

3. Log in en speel direct

Spelers gaan naar Kahoot.it en loggen daar in met een unieke game pin. Vul je naam of andere grappige naam in en start direct met spelen zodra iedereen er klaar voor is!

Meer weten over hoe het werkt?

Veelgestelde vragen

Met hoeveel personen kan ik de quiz spelen?

Je kunt de quiz met maximaal 400 personen of 10 teams tegelijk spelen. Kies je er voor om een team te vormen met één toestel, dan kun je uiteraard meer dan 10 teams vormen.

Hoe lang duurt de quiz ongeveer?

Over het algemeen duren de quizzen met 50 vragen circa 1 tot 1,5 uur.

Hoe lang na aankoop kan ik de quiz spelen?

Na het bestellen van de quiz is de link die je hebt ontvangen een maand lang geldig. Zo kun je de quiz dus ook later nog met andere mensen spelen wanneer je dit wilt.

Wat heb ik nodig om de quiz te spelen?

Het minimale wat je nodig hebt is een laptop en een smartphone. We adviseren dat je de quiz bijvoorbeeld streamt naar een TV, zodat iedereen de vragen en fragmenten goed kan zien.

Kan ik de quiz pauzeren tijdens het spelen?

Na het beantwoorden van een vraag dien je zelf door te klikken naar de volgende vraag. Op deze momenten kun je er dus ook voor kiezen om een rook-, plas- of drinkpauze in te lassen.

Kan ik de quiz streamen naar een beamer?

Het is zeker mogelijk, bijvoorbeeld middels een HDMI kabel vanaf een laptop naar de beamer.

Ben je van plan om je vrienden te verbluffen met een authentieke Nederlandse pubquiz, maar zie je op tegen het maken van een berg aan vragen? Geen zorgen, wij hebben precies wat je nodig hebt!

Onze kant-en-klare Nederlandse pubquiz is de kroon op je gezellige avond. Van geschiedenis tot cultuur, van sport tot entertainment – we hebben heel Nederland in één quiz gevangen. Dus, waar wacht je nog op? Koop nu onze kant-en-klare Nederlandse pubquiz en maak van je volgende bijeenkomst een onvergetelijke Nederlandse belevenis!