Films en series quiz kopen

Populair

Films & Series Quiz

Hey filmkenner! Daag je vrienden, familie of collega’s uit en ga de strijd aan met elkaar tijdens deze kant en klare quiz. De quiz bestaat uit 50 vragen verdeeld over verschillende rondes met diverse thema’s. Van vragen over films en series tot filmlocaties, filmstudio’s en bekende filmmuziek. In deze quiz over films en series zitten gevarieerde vragen en voor ieder wat wils. Wie gaat er met de winst vandoor?

€ 19,95 – direct in je mail incl. handleiding

Inhoud Films & Series Quiz

Ken je sommige films van begin tot eind uit je hoofd en vind je het heerlijk om de hele dag te bingewachten? Dan is deze quiz precies wat je zoekt om je kennis te testen. En dat ook nog eens met verschillende antwoordvormen. Waar of niet waar, (meer)keuze vragen, open vragen en zelfs een schuifregelaar.

De Films & Series Quiz is gemaakt in Kahoot en speel je eenvoudig thuis, op kantoor, in de kroeg of via videocalls (Zoom, Meet, Teams).

Quizrondes

Reviews

Super leuk om te spelen met een groep vrienden. Een gevarieerde quiz voor film en serie liefhebbers!
Brenda (31)
Quizfactory speler
4.2/5
Helaas niet gewonnen, maar dat mag de pret niet drukken. Makkelijk te spelen en veel lol gehad!
Wendy (41)
Quizfactory speler
4.5/5
De quizzen zitten echt goed in elkaar en zijn heel eenvoudig te spelen en streamen naar een groot scherm.
Joris (30)
Quizfactory speler
4.3/5

Kant en klare filmquiz

Een quiz spelen met vrienden, familie of collega’s was nog nooit zo makkelijk en leuk. Bestel de gewenste quiz, ontvang ‘m direct in je mailbox, stream naar het beeldscherm en laat alle spelers eenvoudig inloggen. Iedereen ready? Game on!

Zo werkt het

Na bestellen ontvang je direct de link naar de Kahoot quiz, je streamt deze op TV op laptop en laat spelers binnen no-time inloggen op de quiz. Zit iedereen klaar? Game on!

1. Ontvang de quiz in je mail

Na betaling van de quiz ontvang je direct een unieke, persoonlijke link in je e-mail. Deze link leidt je naar de Kahoot quiz die je hebt besteld. 

2. Stream op TV of laptop

Vervolgens stream je eenvoudig de quiz naar het gewenste beeldscherm (het liefst een tv), zodat iedereen de quiz en vragen goed kan zien. 

3. Log in en speel direct

Spelers gaan naar Kahoot.it en loggen daar in met een unieke game pin. Vul je naam of andere grappige naam in en start direct met spelen zodra iedereen er klaar voor is!

Meer weten over hoe het werkt?

Veelgestelde vragen

Met hoeveel personen kan ik de filmquiz spelen?

Je kunt de quiz met maximaal 400 personen of 10 teams tegelijk spelen. Kies je er voor om een team te vormen met één toestel, dan kun je uiteraard meer dan 10 teams vormen.

Hoe lang duurt de filmquiz ongeveer?

Over het algemeen duren de quizzen met 50 vragen circa 1 tot 1,5 uur.

Hoe lang na aankoop kan ik de filmquiz spelen?

Na het bestellen van de quiz is de link die je hebt ontvangen een maand lang geldig. Zo kun je de quiz dus ook later nog met andere mensen spelen wanneer je dit wilt.

Wat heb ik nodig om de filmquiz te spelen?

Het minimale wat je nodig hebt is een laptop en een smartphone. We adviseren dat je de quiz bijvoorbeeld streamt naar een TV, zodat iedereen de vragen en fragmenten goed kan zien.

Kan ik de filmquiz pauzeren tijdens het spelen?

Na het beantwoorden van een vraag dien je zelf door te klikken naar de volgende vraag. Op deze momenten kun je er dus ook voor kiezen om een rook-, plas- of drinkpauze in te lassen.

Kan ik de filmquiz streamen naar een beamer?

Het is zeker mogelijk, bijvoorbeeld middels een HDMI kabel vanaf een laptop naar de beamer.

Wil je je vrienden verrassen met een spannende film- en seriesquiz, maar ontbreekt het je aan tijd (of popcorn) om een reeks vragen te bedenken? Geen zorgen, wij hebben de perfecte oplossing voor jou!

Onze kant-en-klare film-en series quiz is de hoofdrol van jouw avond. Van Hollywood-klassiekers tot moderne Netflix-series, van romantische komedies tot sciencefiction-avonturen – we hebben alle genres in deze quiz verwerkt. Koop nu onze kant-en-klare film- en series quiz en laat zien wie de echte kenner van het witte doek is!