Voor bedrijven, feesten en evenementen

Quiz op maat

Organiseer je een bedrijfsfeest, evenement of themafeest en ben je op zoek naar een unieke quiz die helemaal aansluit bij jouw wensen? Wij regelen het. 

Een quiz staat gegarandeerd voor succes. Wat de gelegenheid ook is. En hoe leuk is het als de quiz helemaal aansluit bij deze gelegenheid? Wij maken een online quiz op basis van jouw input en leveren deze binnen 5 werkdagen online bij je aan zodra we alles hebben ontvangen. Je kunt deze spelen waar en wanneer je maar wilt, zonder quizmaster nodig te hebben.

De kosten voor een quiz op maat hangen af van een aantal factoren. Zoals de lengte van de quiz qua tijd en het aantal quizvragen. Neem via onderstaand formulier contact op en ontvang een offerte op maat.

Reviews

Voor ons personeelsfeest hebben we een quiz op maat laten maken. Absoluut een succes, want de vragen waren voor iedereen herkenbaar.
Jeroen (38)
Quiz op maat
4.2/5
Voor ons verjaardagsfeest in 80's en 90's thema hebben een quiz laten maken door Quizfactory. Gaf een leuke twist aan de avond. Was top!
Mary (43)
Quiz op maat
4.5/5
Nogmaals dank voor de snelle communicatie en laatste aanpassingen op de dag zelf. De leden van de vereniging waren super enthousiast.
Boris (36)
Quiz op maat
4.3/5

Populaire quizzen

Online pubquiz kopen

Algemene Pubquiz

Ga de strijd aan met je vrienden, familie of collega’s met onze Algemene Pubquiz!

€ 19,95 –  direct in je mailbox

top 2000 muziek quiz 2023

Top 2000 Muziek Quiz

Stel je muziekkennis op de proef met onze Popquiz in Top 2000 thema. Ga jij er met de winst vandoor?

€ 19,95 –  direct in je mailbox

Jaarquiz 2023 kopen

Nieuwjaar Pubquiz 2023

Weet jij alles van het afgelopen jaar? Test je kennis over muziek, sport, entertainment en nog véél meer.

€ 19,95 – direct in je mailbox