Online pubquiz kopen

Populair

De Algemene Pubquiz

Daag je vrienden, familie of collega’s uit en ga de strijd aan met elkaar tijdens deze kant en klare pubquiz. De quiz bestaat uit 50 vragen verdeeld over verschillende rondes met diverse thema’s. Van algemene kennis en muziek tot showbizz en film. De vragen bevatten foto, video en muziekfragmenten. Perfect voor een gezellig avondje thuis met vrienden, in de kroeg of met collega’s op kantoor. Wie gaat er met de winst vandoor?

Tijdelijk niet beschikbaar

Betaalmogelijkheden

Inhoud Algemene Pubquiz

Of je nu mega fanatiek bent of puur mee wilt doen voor de gezelligheid, met de algemene pubquiz zit je gegarandeerd goed. Grappige video’s, foto’s die zich onthullen, lekkere muziek. Het zit er allemaal in. En dat ook nog eens met verschillende antwoordvormen. Waar of niet waar, (meer)keuze vragen, open vragen en zelfs een schuifregelaar.

De online pubquiz is gemaakt in Kahoot en speel je eenvoudig thuis, op kantoor, in de kroeg of via videocalls (Zoom, Meet, Teams).

Quizrondes

Reviews

Heerlijk tijdverdrijf om tijdens een avondje met vrienden te spelen. Leuke quiz en lekker actueel!
Merel (31)
Quizfactory speler
4.2/5
Helaas niet gewonnen, maar dat mag de pret niet drukken. Makkelijk te spelen en veel lol gehad!
Wendy (41)
Quizfactory speler
4.5/5
De quizzen zitten echt goed in elkaar en zijn heel eenvoudig te spelen en streamen naar een groot scherm.
Joris (30)
Quizfactory speler
4.3/5

Kant en klare pubquiz

Een quiz spelen met vrienden, familie of collega’s was nog nooit zo makkelijk en leuk. Bestel de gewenste quiz, ontvang ‘m direct in je mailbox, stream naar het beeldscherm en laat alle spelers eenvoudig inloggen. Iedereen ready? Game on!

Zo werkt het

Na bestellen ontvang je direct de link naar de Kahoot quiz, je streamt deze op TV op laptop en laat spelers binnen no-time inloggen op de quiz. Zit iedereen klaar? Game on!

1. Ontvang de quiz in je mail

Na betaling van de quiz ontvang je direct een unieke, persoonlijke link in je e-mail. Deze link leidt je naar de Kahoot quiz die je hebt besteld. 

2. Stream op TV of laptop

Vervolgens stream je eenvoudig de quiz naar het gewenste beeldscherm (het liefst een tv), zodat iedereen de quiz en vragen goed kan zien. 

3. Log in en speel direct

Spelers gaan naar Kahoot.it en loggen daar in met een unieke game pin. Vul je naam of andere grappige naam in en start direct met spelen zodra iedereen er klaar voor is!

Meer weten over hoe het werkt?

Veelgestelde vragen

Met hoeveel personen kan ik de quiz spelen?

Je kunt de quiz met maximaal 10 personen of 10 teams tegelijk spelen. Kies er voor om een team te vormen met één toestel.

Hoe lang duurt de quiz ongeveer?

Over het algemeen duren de quizzen met 50 vragen circa 1 tot 1,5 uur.

Hoe lang na aankoop kan ik de quiz spelen?

Na het bestellen van de quiz is de link die je hebt ontvangen een maand lang geldig. Zo kun je de quiz dus ook later nog met andere mensen spelen wanneer je dit wilt.

Wat heb ik nodig om de quiz te spelen?

Het minimale wat je nodig hebt is een laptop en een smartphone. We adviseren dat je de quiz bijvoorbeeld streamt naar een TV, zodat iedereen de vragen en fragmenten goed kan zien.

Kan ik de quiz pauzeren tijdens het spelen?

Na het beantwoorden van een vraag dien je zelf door te klikken naar de volgende vraag. Op deze momenten kun je er dus ook voor kiezen om een rook-, plas- of drinkpauze in te lassen.

Kan ik de quiz streamen naar een beamer?

Het is zeker mogelijk, bijvoorbeeld middels een HDMI kabel vanaf een laptop naar de beamer.