Voor horeca, feesten en evenementen

Pubquiz op locatie

Organiseer je een bedrijfsfeest, evenement of themafeest en ben je op zoek naar een volledig georganiseerde quiz op locatie die helemaal aansluit bij jouw wensen? Wij regelen het. 

Waarom kiezen voor ons?

Ervaring & Professionaliteit – Met jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen, hebben wij de kennis en expertise om jouw quizavond tot een succes te maken.

Persoonlijke Aanpak – Wij geloven in een persoonlijke benadering en werken nauw met je samen om een evenement te creëren dat jouw verwachtingen overtreft.

Entertainmentwaarde – Onze quizzen staan bekend om hun hoge entertainmentwaarde, waarbij plezier, interactie en competitie hand in hand gaan.

Ben je op zoek naar een unieke manier om je gasten te vermaken, een teambuildingactiviteit te organiseren of een speciale gelegenheid te vieren? Kijk niet verder!

De kosten voor een quiz op maat hangen af van een aantal factoren. Zoals de lengte van de quiz qua tijd en het aantal quizvragen. Neem via onderstaand formulier contact op en ontvang een offerte op maat.

Reviews

Voor ons personeelsfeest hebben we een quiz op maat laten maken. Absoluut een succes, want de vragen waren voor iedereen herkenbaar.
Jeroen (38)
Quiz op maat
4.2/5
Voor ons verjaardagsfeest in 80's en 90's thema hebben een quiz laten maken door Quizfactory. Gaf een leuke twist aan de avond. Was top!
Mary (43)
Quiz op maat
4.5/5
Nogmaals dank voor de snelle communicatie en laatste aanpassingen op de dag zelf. De leden van de vereniging waren super enthousiast.
Boris (36)
Quiz op maat
4.3/5