Kerstquiz 2023 kopen

Kerstquiz 2023

Als de feestelijke sfeer in de lucht hangt, is het tijd om je klaar te maken voor onze Kerstquiz. De feestdagen zijn synoniem voor gezelligheid, veel lachen en natuurlijk veel lekker eten en drinken. Voeg wat competitieve flair toe aan je kerstborrel of diner en test je Kerstkennis met onze uiteenlopende en boeiende vragen voor de hele familie.

Binnen 2 minuten in je mail

Betaalmogelijkheden

Inhoud Kerstquiz 2023

Of je nu mega fanatiek bent of mee doet voor de kerstsfeer, met de kerstquiz zit je gegarandeerd goed. Grappige video’s, bijzondere feitjes en lekkere kerstmuziek. Het zit er allemaal in. En dat ook nog eens met verschillende antwoordvormen. Waar of niet waar, (meer)keuze vragen en open vragen.

De online quiz speel je eenvoudig thuis, op kantoor, in de kroeg of via videocalls (Zoom, Meet, Teams).

Quizvragen

Reviews

Echt super leuk om met de Kerst te spelen met de hele familie. Iedereen heeft genoten!
Marloes (29)
Speler Kerstquiz 2022
4.2/5
Normaal komen de spelletjes op tafel, maar dit keer hebben we het anders aangepakt en de Kerstquiz gespeeld. Dikke aanrader!
Ruud (52)
Speler Kerstquiz 2022
4.2/5
Tijdens de vervroegde kerstborrel op kantoor de quiz gespeeld. Niet gewonnen, wel genoten. Haha!
Yvette (37)
Speler Pubquiz 2022
4.2/5
Kerstquiz 2023 kopen

Kant en klare kerstquiz

Een quiz spelen met vrienden, familie of collega’s was nog nooit zo makkelijk en leuk. Bestel de gewenste quiz, ontvang ‘m direct in je mailbox, stream naar het beeldscherm en laat alle spelers eenvoudig inloggen. Iedereen ready? Game on!

Zo werkt het

Na bestellen ontvang je direct de link naar de Blooket quiz, je streamt deze op TV op laptop en laat spelers binnen no-time inloggen op de quiz. Zit iedereen klaar? Game on!

1. Ontvang de quiz in je mail

Na betaling van de quiz ontvang je direct een unieke, persoonlijke link in je e-mail. Deze link leidt je naar de Blooket quiz die je hebt besteld. 

2. Stream op TV of laptop

Vervolgens stream je eenvoudig de quiz naar het gewenste beeldscherm (het liefst een tv), zodat iedereen de quiz en vragen goed kan zien. 

3. Log in en speel direct

Spelers gaan naar play.blooket.com en loggen daar in met een unieke game pin. Vul je naam of andere grappige naam in en start direct met spelen zodra iedereen er klaar voor is!

Meer weten over hoe het werkt?

Veelgestelde vragen

Met hoeveel personen kan ik de kerstquiz spelen?

Je kunt de quiz met maximaal 60 personen of 60 teams tegelijk spelen. In teamvorm speel je dan met 1 telefoon per team.

Hoe lang duurt de kerstquiz ongeveer?

Over het algemeen duren de quizzen met 50 vragen circa 1 tot 1,5 uur.

Hoe lang na aankoop kan ik de kerstquiz spelen?

Na het bestellen van de quiz is de link die je hebt ontvangen een maand lang geldig. Zo kun je de quiz dus ook later nog met andere mensen spelen wanneer je dit wilt.

Wat heb ik nodig om de kerstquiz te spelen?

Het minimale wat je nodig hebt is een laptop en een smartphone. We adviseren dat je de quiz bijvoorbeeld streamt naar een TV, zodat iedereen de vragen en fragmenten goed kan zien.

Kan ik de kerstquiz pauzeren tijdens het spelen?

Na het beantwoorden van een vraag dien je zelf door te klikken naar de volgende vraag. Op deze momenten kun je er dus ook voor kiezen om een rook-, plas- of drinkpauze in te lassen.

Kan ik de kerstquiz streamen naar een beamer?

Het is zeker mogelijk, bijvoorbeeld middels een HDMI kabel vanaf een laptop naar de beamer.

Onze kant-en-klare kerstquiz is de ster bovenop je kerstboom. Van kerstliedjes tot kerstfilms, van kersttradities tot kerstlekkernijen – we hebben alle hoeken van de kerstwereld bedekt. We hebben een lijst van vragen (en antwoorden!) samengesteld die zowel de gelegenheid feestvierder als de doorgewinterde kerstkenner zal uitdagen. Kruip lekker bij de open haard, geniet van een glaasje glühwein en kijk hoe je familie en vrienden zich vermaken met die ene lastige vraag. 

Dus, waar wacht je nog op? Koop nu onze kant-en-klare kerstquiz en ga de uitdaging aan tijdens de feestdagen!