Jaarquiz kopen

De Grote Jaarquiz 2023

Stap in onze tijdmachine en herbeleef de meest spraakmakende momenten van 2023! Van die onvergetelijke hits die je luidkeels meezong in de auto, tot de sappigste showbizz roddels die de voorpagina’s sierden. Deze kant en klare jaarquiz 2023 is jouw ticket terug naar alle hoogtepunten van het jaar.

Inhoud De Grote Jaarquiz 2023

Of je nu de titel ‘2023 kenner van het jaar’ wilt claimen of gewoon zin hebt in een avondje lachen en gezelligheid, onze jaar pubquiz heeft het allemaal. We houden je scherp met diverse antwoordvormen: van ‘waar of niet waar’ tot meerkeuzevragen, open vragen en zelfs een interactieve schuifregelaar!

De jaarquiz is gemaakt in Blooket, waardoor je ‘m overal kunt spelen: thuis op de bank, tijdens een kantoorborrel, in je favoriete kroeg of zelfs online via Zoom, Meet of Teams.

Quizrondes

Reviews

Onze borrel op kantoor was met de eindejaarsquiz echt een succes! Zeker spelen wat mij betreft!
Ralph (34)
De Grote Jaarquiz 2023
4.2/5
Voor ons is een oud en nieuw feest niet compleet zonder quiz. Super gezellig om de avond mee te vullen tot 12 uur!
Merel (41)
De Grote Jaarquiz 2023
4.5/5
De quizzen zitten echt goed in elkaar en zijn heel eenvoudig te spelen en streamen naar een groot scherm.
Joris (30)
De Grote Jaarquiz 2023
4.3/5

Zo werkt het

Na bestellen ontvang je direct de link naar de Blooket quiz, je streamt deze op TV op laptop en laat spelers binnen no-time inloggen op de quiz. Zit iedereen klaar? Game on!

1. Ontvang de quiz in je mail

Na betaling van de quiz ontvang je direct een unieke, persoonlijke link in je e-mail. Deze link leidt je naar de Blooket quiz die je hebt besteld. 

2. Stream op TV of laptop

Vervolgens stream je eenvoudig de quiz naar het gewenste beeldscherm (het liefst een tv), zodat iedereen de quiz en vragen goed kan zien. 

3. Log in en speel direct

Spelers gaan naar play.blooket.com en loggen daar in met een unieke game pin. Vul je naam of andere grappige naam in en start direct met spelen zodra iedereen er klaar voor is!

Meer weten over hoe het werkt?

Veelgestelde vragen

Met hoeveel personen kan ik de quiz spelen?

Je kunt de quiz met maximaal 60 personen tegelijk spelen.

Hoe lang duurt de quiz ongeveer?

Over het algemeen duren de quizzen met 50 vragen circa 1 uur.

Hoe lang na aankoop kan ik de quiz spelen?

Na het bestellen van de quiz is de link die je hebt ontvangen een 3 maanden geldig. Zo kun je de quiz dus ook later nog met andere mensen spelen wanneer je dit wilt.

Wat heb ik nodig om de quiz te spelen?

Het minimale wat je nodig hebt is een laptop en een smartphone. We adviseren dat je de quiz bijvoorbeeld streamt naar een TV, zodat iedereen de vragen en fragmenten goed kan zien.

Kan ik de quiz pauzeren tijdens het spelen?

Na het beantwoorden van een vraag dien je zelf door te klikken naar de volgende vraag. Op deze momenten kun je er dus ook voor kiezen om een rook-, plas- of drinkpauze in te lassen.

Kan ik de quiz streamen naar een beamer?

Het is zeker mogelijk, bijvoorbeeld middels een HDMI kabel vanaf een laptop naar de beamer.