Nederlandse muziek bingo

Nederlandse Bingo

Stap binnen in de nostalgische wereld van Nederlandse hits en gezelligheid! Met onze Nederlandse Muziek Bingo ben je verzekerd van plezier, meezingers en oer-Hollandse gezelligheid. Klaar om je klompen aan te trekken, je beste zangstem tevoorschijn te halen en een onvergetelijke avond te beleven? Ontdek nu de ultieme Nederlandse Muziek Bingo en breng je feestjes naar een heel nieuw niveau!

Betaalmogelijkheden

Greep uit de nummers

In de Nederlandse Muziek Bingo zitten 75 hits van eigen bodem. Zing luidkeels mee met hits van Wolter Kroes tot aan Toppertje! van Guilermo. Wat je nog meer kunt verwachten:

Zo werkt het

Na bestellen ontvang je direct alle benodigde materialen in je mail. Hierin zitten de printbare bingokaarten, toegangscode voor de digitale muziekbingo, kraakheldere instructies en de afstreepkaart voor de host. Iedereen ready? Game on!

1. Ontvang de bingo in je mail

Je kunt de bingo op twee manieren spelen. Of je print alle kaarten uit of iedereen krijgt een unieke en interactieve kaart toegewezen op zijn of haar smartphone. 

2. Open de Spotify playlist

Degene die de bingo host opent de bijgeleverde Spotify playlist op zijn of haar laptop of telefoon. Sluit een goede muziekinstallatie aan, zet op shuffle modus en play.

3. Op naar BINGO!

Tijdens het meezingen en dansen moeten de spelers het matchende nummer op hun bingokaart afstrepen. Heeft diegene een rij vol? Dan is het BINGO!

Reviews

Tijdens een buurt BBQ hebben we deze bingo gespeeld. Nog steeds last van een schorre stem door het meezingen, maar was 't waard!
Frank (38)
Nederlandse Muziekbingo
4.2/5
Georganiseerd in onze kroeg tijdens een Hollandse Avond. Super geregeld en de sfeer zat er lekker in.
Sylvano (34)
Nederlandse Muziekbingo
4.5/5
De digitale versie van de muziekbingo is echt top. Code en uitleg op de mail ontvangen en spelen maar!
Marga (31)
Nederlandse Muziekbingo
4.3/5

Veelgestelde vragen

Met hoeveel personen kan ik de bingo spelen?

Als je de digitale versie speelt kun je met onbeperkt aantal spelers de muziekbingo spelen. Speel je met uitgeprinte bingokaarten, dan kun je tot 100 spelers meedoen.

Hoe lang duurt de muziekbingo ongeveer?

Het hangt er vanaf hoe lang je elk nummer minimaal afspeelt. Wij raden aan om elk nummer minimaal 30 seconden af te laten spelen. Een ronde duurt gemiddeld zo’n 45 tot 60 minuten. Je bepaalt zelf het tempo.

Wat heb ik nodig om te spelen?

Als je de digitale versie speelt, dan heeft iedereen een smartphone nodig. Bij de printbare versie uiteraard een printer en pen/potlood voor elke speler. Daarnaast een goede muziekinstallatie en Spotify Premium.

Hoe kan ik digitaal de muziekbingo spelen?

Nadat je een muziekbingo hebt besteld, krijg je een speciale link en toegangscode toegestuurd. Die link kun je op je telefoon, tablet of computer openen. Voer de toegangscode in en claim je bingokaart.

Binnenkort beschikbaar